Neuros Link

Të Neuros LINK një PC disk-pak projektuar për të jetë i lidhur me TV tuaj vjen me një wireless "Keymote" për të kontrolluar njësinë nga komoditetin në shtrat tuaj. Ashtu si një PC, është i përshtatshëm dhe Expandable:

 • 2.8GHz CPU
 • Memorie 1GB DDR SDRAM (Expandable deri në 8GB)
 • Deri në 1080p H.264 videove rishikim
 • Mbështesë një listë të gjerë të video dhe audio formate: MPEG2, MPEG4, VOB, mp4, avi, asf, wmv, MKV, MP3, AAC, AC3, FLAC, OGG, ............
 • HDMI (rezoluta max 1920 × 1200 1080p), DVI, VGA rezultatet
 • High-përkufizim 6-channel output Audio
 • Prodhimi optike S / PDIF audio
 • Gigabit Ethernet
 • 802,11 WiFi g / b, deri në 54Mbps
 • Software:
  • Linux Ubuntu 8.10 (Intrepid cjap alpeve) sistemit operativ
  • Integrimin seamless me lirë Neuros.TV = shërbimit
  • MythTV si një media player lokale (dhe, duke kaluar në XBMC )
  • Lojtarët Video burim të hapur ( MPlayer , VLC , Totem ). Një listë të plotë të formateve, kontejnerët dhe mediat mund të gjenden në faqet e internetit e mësipërme.
  • Transmetimi klient BitTorrent para-instaluar me Ubuntu
 • 6 porta USB 2.0 High-speed, 1 Firewire
 • Accessories përfshira:
  • Kontrolluesi: 2.4 GHz tastierë pa tel kontrollues trackball
  • Qëndrim
 • Strehimi: 300mm x 90mm x 326mm (11.8 "x 3,5" x 12.8 ")
 • Zhurma: nën 27dB

Lexoni rishikimin në Ars Technica .