Kompania ka premtuar të investojë 1 miliard dollarë në produktet hapur cloud dhe shërbimeve gjatë dy viteve të ardhshme, së bashku me të shtyrë komunitetin, të hapur-burim të teknologjive cloud.

"Ashtu si komuniteti përhapur miratimin e Linux në ndërmarrje, ne besojmë OpenStack do të bëjmë të njëjtën gjë për të renë," tha Hewlett-Packard CEO dhe kryetari Meg Whitman, në një webcast njoftuar HELION martë.

Lexo më shumë