Kompania ka premtuar të investojë 1 miliard dollarë në produkte të hapura cloud dhe shërbimeve gjatë dy viteve të ardhshme, së bashku me drejtimin e komunitetit, e hapur-burim të teknologjive cloud.

"Ashtu si komuniteti përhapur miratimin e Linux në ndërmarrje, ne besojmë OpenStack do të bëjë të njëjtën gjë për një re," tha Hewlett-Packard CEO dhe kryetari Meg Whitman, në një webcast njoftuar HELION e martë.

Lexo më shumë