Në qoftë se përdorimi juaj nuk është shumë, të përdorin LibreOffice dhe për të shpëtuar në shpenzimet tuaja të licencimit.

Nëse të dhënat e reja janë të vërteta, Microsofthas një problem i madh.

Sipas një studimi të bërë nga SoftWatch, shtatë nga 10 punonjësit nuk përdorin Microsoft Office për çdo masë.

Studimi tre-mujor të përfshirë 148.500 punonjës në 51 firmat globale. SoftWatch gjeti se shumica e punonjësve janë përdorur aplikacionet, kryesisht për shikimin e dokumenteve apo redaktimi shumë të lehta.

Lexo më shumë .