Kindle Fire, Full Color 7 "Multi-touch Display, Wi-Fi

Amazon ka nisur flakë zjarri, që të jetë iPad vrasës tyre. A është me të vërtetë një vrasës? Lejon të gjeni.

Këtu janë syze kryesore:

  • 7 "Screen
  • Qelqi Gorilla për mbrojtje shtesë
  • WiFi
  • Memory 8 GB të Brendshme
  • Core dyfishtë 1 GHz processor

Whats zhdukur:

  • Nuk ka memorie Expandable
  • Asnjë 3G / 4G
  • Nuk ka kamera
Ndërsa pajisja duket premtues në këtë pikë të çmimeve, në qoftë se keni nevojë për një aparat fotografik apo 3G, të gjeni një tjetër pajisje.
Ajo gjithashtu ka një Android OS të përshtatur shumë të cilat ju nuk mund të shtoni ndonjë nga goodies android nëse nuk ka ROM 3 parti si për ngjyrën cep.
Guess im është Amazon do të nisë një tjetër pajisje në të ardhmen e afërt me 3G dhe kamera.