AMD ka nisur një PC me kosto të ulët në shënjestër në tregje të tilla në Indi.

Ne duhet të presim dhe të shikojnë për të parë se me çfarë çmimi ky do të jetë nisur në Indi. Çmimet janë të ngjarë të shkojnë poshtë si vëllime Rritja.

Kjo pajisje shkon e Windows CE, në qoftë se ata kanë përdorur Linux në vend të kësaj, ata mund të kishin ulur çmimet edhe më tej.