Det korte svaret er nei Ubuntu ble lappet Den 7. april 2014 til feilen ble viden rapportert den 8. april 2014. Hvis du bruker andre operativsystemer, trenger du å bekymre deg. Spesielt hvis det ikke er Linux-basert.

Les More: http://news.softpedia.com/news/Dear-Ubuntu-Users-Stop-Saying-the-Ubuntu-Is-Unprotected-Against-the-Heartbleed-Exploit-437846.shtml

Den Heartbleed sårbarhet som ble oppdaget bare i forrige uke tok verden med overraskelse, men de fleste av de berørte tjenester og operativsystemer har blitt patchet. Dessverre, noen av Ubuntu-brukere har ikke forstått hvordan patching prosessen fungerer, og har begynt å oversvømme de fora og andre sosiale medier med beskjed om at Ubuntu er sårbar.

Før OpenSSL problemene har blitt kjent for allmennheten, ble de fleste Linux-distribusjoner som er berørt av problemet lappet. De fleste av mediene rapporterte om problemet den 8. april, men patchen for Heartbleed sårbarhet var allerede på plass den 7. april. Dette er hvordan sikkerheten varsling ser ut i Ubuntu.