Det er ikke så mange Tesla Model S eiere rundt, men de som er ser ut til å bestå av personer som har en annen måte å se ting. Angivelig, har noen Tesla Model S eiere allerede prøvd å hacke deres tur med ledninger inn i Model S 'kommunikasjonssystem. Et forum bruker som går under kallenavnet av "NLC" klarte å finne en rekke havner og benytte seg av data som renner rett til midtkonsollen og navigasjonsskjermer. Det virker som om disse "hackere" funnet ut at sub-systemet faktisk kjørte på en versjon av Ubuntu operativsystemet, som så skjer for å være en variant av Linux.
Pokker, det var til og med noen som klarte å omgå dette funnet for å ha Firefox oppe og kjører på midtkonsollen berøringsskjerm, selv om det ikke synes som om det er andre mer invasive tiltak skal gjøres via Ethernet inngangspunkt.

Les mer: http://www.ubergizmo.com/2014/04/tesla-model-s-owners-hack-own-cars-discover-ubuntu/