Saan usein tämän kysymyksen 32 tai 64-bittinen? Aiemmin olen kertonut ihmisiä kiinni 32-bittinen takia yhteensopivuusongelmia, mutta asiat ovat muuttuneet nyt. Lainaten varten Phoronix joka äskettäin teki vertailutestin välillä 32-bittinen ja 64-bittinen.

Menee takaisin vuotta olemme ajaa 32-bittinen vs. 64-bittinen Linux vertailukohtia. Vaikka tulokset harvoin muuttaa, pidämme käynnissä niitä kysymys valita välillä 32-bittinen ja 64-bittinen Linux-jakelu kuva on edelleen suosittu kysymykseen ... Nämä testit ajaa yllättävän paljon liikennettä ja olen edelleen ällikällä lyöty määrä ihmisiä vielä tämän kysymyksen, kun lähes kaikki modernit x86 Intel / AMD laitteisto tukee x86_64 ja se tarkoittaa yleensä sitä parempi suorituskyky. Yleensä Ainoa ehto on, jotka eivät käytä 64-bittinen Linux kuva on, jos käynnissä järjestelmän alle 2 Gt muistia.

Aiemmin oli kysymyksiä, jotka liittyvät Java ja Flash-tuki 64-bittinen Linux sekä valikoima muita mahdollisia ongelmia (esim viini), mutta kaikki ne suuret kysymykset ovat asia menneisyydestä. 64-bittinen Linux on hyvässä kunnossa ja niin kauan kuin sinulla on kunnollinen määrä muistia todella pitäisi olla käynnissä 64-bittinen Linux.

Jos olet vielä epävarma, lue koko artikkeli varten Testitulokset.