Ei ole, että monet Tesla Model S omistajat ympäri, mutta ne, jotka ovat näyttävät käsittävän ihmisiä, jotka ovat eri tapa nähdä asiat. Ilmeisesti jotkut Tesla Model S omistajat ovat jo yrittäneet hakata heidän ratsastaa johdotus osaksi S-mallin "viestintäjärjestelmän. Forum käyttäjä joka menee monikerin "NLC" onnistui paikantamaan useita satamia ja hyödyntää tietoja, joka virtaa suoraan keskikonsolin ja navigointinäytöistä. Näyttää siltä, ​​että nämä "hakkerit" selvisi, että osa-järjestelmä todella sai pitkän version Ubuntu-käyttöjärjestelmä, joka niin sattuu olemaan variantti Linux.
Pahus, siellä oli jopa joku, joka onnistui kiertää tämä löytö, jotta Firefox vauhtiin keskikonsolin kosketusnäyttö, vaikka se ei tunnu siltä, ​​että on olemassa muita invasiivisia ponnisteluja kautta Ethernet tulokohdan.

Lue lisää: http://www.ubergizmo.com/2014/04/tesla-model-s-owners-hack-own-cars-discover-ubuntu/