Niitä ei ole kovin monta Tesla Model S omistajat ympäri, mutta ne, jotka ovat näyttävät käsittää ihmisiä, jotka ovat eri tapa nähdä asioita. Ilmeisesti jotkut Tesla Model S omistajat ovat jo yrittäneet hakata heidän ratsastaa johdotus osaksi S-mallin "viestintäjärjestelmän. Forum Käyttäjä, joka menee monikerin "NLC" onnistuin löytämään useita satamia ja hyödyntää tietoja, joita virtaa suoraan keskikonsolin ja navigointinäyttösivuja. Näyttää siltä, ​​että nämä "hakkerit" selvisi, että osa-järjestelmä todella sai pitkän version Ubuntu-käyttöjärjestelmä, joka niin sattuu olemaan variantti Linux.
Pahus, siellä oli edes joku joka onnistui kiertämään tämän löydön, jotta Firefox vauhtiin keskikonsolissa kosketusnäyttö, vaikka se ei näytä siltä, ​​että on olemassa muita invasiivisia ponnisteluja kautta Ethernet aloituskohta.

Lue lisää: http://www.ubergizmo.com/2014/04/tesla-model-s-owners-hack-own-cars-discover-ubuntu/