Ei ole kovin monta Tesla Model S omistajat ympäri, mutta ne, jotka ovat eivät tunnu käsittää ihmisiä, jotka ovat eri tapa nähdä asiat. Ilmeisesti jotkut Tesla Model S omistajat ovat jo yrittäneet hakata heidän ratsastaa johdotus osaksi Model S "viestintäjärjestelmän. Foorumin käyttäjä, joka menee monikerin on "NLC" onnistui paikantaa useita satamia ja hyödyntää tietoa, joka virtaa suoraan keskikonsolin ja navigointinäytöistä. Näyttää siltä, ​​että nämä "hakkerit" selville, että osa-järjestelmä todella sai pitkän version Ubuntu-käyttöjärjestelmä, joka niin sattuu olemaan variantti Linux.
Pahus, siellä oli vielä joku, joka onnistui kiertämään tämän löydön, jotta Firefox vauhtiin keskikonsolin kosketusnäyttö, vaikka se ei näytä siltä, ​​että on olemassa muita invasiivisia ponnisteluja kautta Ethernet tulokohdan.

Lue lisää: http://www.ubergizmo.com/2014/04/tesla-malli-s-omistajat-hack-oma-auto-löytää-ubuntu/