Jeg får ofte stillet dette spørgsmål 32 eller 64-bit? Tidligere har jeg fortalt folk at holde sig til 32-bit på grund af kompatibilitetsproblemer, men tingene har ændret sig nu. Citerer for Phoronix som for nylig gjorde en benchmark test mellem 32-bit og 64-bit.

Gå tilbage år har vi kørt 32-bit vs. 64-bit Linux benchmarks. Mens resultaterne sjældent ændres, holder vi kører dem som spørgsmålet om valget mellem en 32-bit og 64-bit Linux-distribution billede er stadig et populært spørgsmål ... Disse tests køre i en overraskende mængde trafik, og jeg fortsat være paf af Antallet af mennesker stadig stille dette spørgsmål, når næsten alle moderne x86 Intel / AMD hardware støtter fuldt x86_64 og det generelt betyder meget bedre ydeevne. Normalt er den eneste forbehold i ikke bruger en 64-bit Linux billede er, hvis der kører et system med mindre end 2 GB RAM.

Tidligere var der spørgsmål omkring Java og Flash støtte til 64-bit Linux sammen med et udvalg af andre mulige problemer (fx med vin), men alle de vigtige spørgsmål er et spørgsmål om fortiden. 64-bit Linux er i stor figur, og så længe du har en anstændig mængde RAM virkelig du skal køre 64-bit Linux.

Hvis du stadig er i tvivl, kan du læse hele artiklen for benchmark resultater.