Der er ikke så mange Tesla Model S ejere rundt, men dem, der er synes at bestå af mennesker, der har en anden måde at se tingene på. Tilsyneladende har nogle Tesla Model S ejere allerede forsøgt at hacke deres tur med ledninger ind i Model S 'kommunikationssystem. Et forum bruger, der går under tilnavnet af "NLC" formået at finde en række havne og indpasses i de data, der flyder lige til midterkonsollen og navigation skærme. Det ser ud til, at disse "hackere" fundet ud af, at delsystemet faktisk modtog en version af Ubuntu operativsystem, der så sker for at være en variant af Linux.
Heck, der var endda nogen, der formåede at omgå denne opdagelse for at få Firefox op at køre på midterkonsollen touchscreen, selv om det ikke ser ud som om der er andre mere invasive indsats, der skal foretages via Ethernet indgang.

Læs mere: http://www.ubergizmo.com/2014/04/tesla-model-s-owners-hack-own-cars-discover-ubuntu/