Sovint em pregunten aquesta pregunta 32 o de 64 bits? En el passat he dit a la gent que atenir-se a 32 bits causa de problemes de compatibilitat però les coses han canviat ara. Citant de Phoronix que va fer recentment una prova comparativa entre 32 bits i 64 bits.

Tornant anys hem dut a terme 32 bits vs 64 bits benchmarks Linux. Si bé els resultats poques vegades canvien, seguim corrent com la qüestió de triar entre una de 32 bits i 64 bits d'imatges distribució de Linux segueix sent una pregunta popular ... Aquestes proves cotxe en una sorprenent quantitat de trànsit i em segueixen atònits per la nombre de persones que segueixen demanant aquesta pregunta quan gairebé tots x86 moderna maquinari Intel / AMD dóna suport plenament x86_64 i en general significa un rendiment molt millor. En general, l'única advertència de no usar una imatge de Linux de 64 bits és si s'està executant un sistema amb menys de 2 GB de RAM.

En el passat hi va haver problemes que envolten el suport de Java i Flash per a Linux de 64 bits juntament amb un assortiment d'altres possibles problemes (per exemple, amb el vi), però totes aquestes grans qüestions són un assumpte del passat. Linux de 64 bits està en gran forma i el temps que vostè té una bona quantitat de RAM que realment hauria d'estar corrent Linux de 64 bits.

Si encara té dubtes, llegiu l' article complet dels resultats de referència.