Sovint em fan aquesta pregunta 32 o 64 bits? En el passat he dit a la gent a enganxar-se a 32 bits, a causa dels problemes de compatibilitat però les coses han canviat ara. Citem per Phoronix que va fer recentment una prova comparativa entre 32-Bit i 64 Bit.

Tornant anys hem dut a terme de 32 bits vs benchmarks Linux de 64 bits. Mentre que els resultats poques vegades canvien, seguim corrent com la qüestió de l'elecció de la imatge de distribució de 32 bits i 64 bits Linux entre és encara una pregunta popular ... Aquestes proves condueixen a una sorprenent quantitat de trànsit i que se segueixen estupefactes per la nombre de persones que segueixen fent aquesta pregunta quan gairebé tots x86 modern maquinari d'Intel / AMD dóna suport plenament x86_64 i en general significa un rendiment molt millor. En general, l'única advertència de no usar una imatge de Linux de 64 bits és si s'està executant un sistema amb menys de 2 GB de RAM.

En el passat hi va haver problemes relacionats amb la compatibilitat amb Java i Flash per a Linux de 64 bits juntament amb una varietat d'altres problemes possibles (per exemple, amb vi), però tots aquests grans temes són una qüestió del passat. Linux de 64 bits està en gran forma i sempre que vostè té una bona quantitat de memòria RAM que realment hauria d'estar Linux de 64 bits.

Si encara té dubtes, llegiu l' article complet dels resultats de referència.