La resposta curta és No. Ubuntu va ser apedaçat el 7 d'abril de 2014 i la fallada va ser àmpliament difós el 8 d'abril de 2014. Si utilitza altres sistemes operatius, cal preocupar-se. Especialment si basa la seva no-Linux.

Llegir More: http://news.softpedia.com/news/Dear-Ubuntu-Users-Stop-Saying-the-Ubuntu-Is-Unprotected-Against-the-Heartbleed-Exploit-437846.shtml

La vulnerabilitat Heartbleed que va ser descobert la setmana passada va prendre al món per sorpresa, però la majoria dels serveis afectats i sistemes operatius s'han pedaç. Malauradament, alguns dels usuaris d'Ubuntu no han entès com funciona el procés d'aplicació de pegats i han començat a inundar els fòrums i altres mitjans de comunicació social amb el missatge que Ubuntu és vulnerable.

Abans que els problemes d'OpenSSL ha donat a conèixer al públic en general, la majoria de les distribucions de Linux afectats pel tema van ser parcheados. La majoria dels mitjans de comunicació van informar sobre el problema, el 8 d'abril, però el pegat per a la vulnerabilitat Heartbleed ja era al seu lloc el 7 d'abril És així com la notificació de seguretat es veu com en Ubuntu.