La resposta curta és No Ubuntu va ser apedaçat el 7 d'abril de 2014 i la decisió va ser àmpliament difós el 8 abril 2014 Si utilitzeu altres sistemes operatius, cal preocupar-se. Sobretot si basa la seva no-Linux.

Llegir More: http://news.softpedia.com/news/Dear-Ubuntu-Users-Stop-Saying-the-Ubuntu-Is-Unprotected-Against-the-Heartbleed-Exploit-437846.shtml

La vulnerabilitat Heartbleed que va ser descoberta la setmana passada va prendre al món per sorpresa, però la majoria dels serveis afectats i sistemes operatius han estat pedaç. Per desgràcia, alguns dels usuaris d'Ubuntu no han entès com funciona el procés d'actualització i han començat a inundar els fòrums i altres mitjans de comunicació social amb el missatge que Ubuntu és vulnerable.

Abans que els problemes d'OpenSSL ha donat a conèixer al públic en general, la majoria de les distribucions de Linux afectats pel problema van ser parcheados. La majoria dels mitjans de comunicació van informar sobre el problema el 8 d'abril, però el pegat per a la vulnerabilitat Heartbleed ja era al seu lloc el 7 d'abril així com la notificació de seguretat es veu com en Ubuntu.