No hi ha que molts propietaris de Tesla Model S voltant, però els que estan semblen formar part de les persones que tenen una manera diferent de veure les coses. Pel que sembla, els propietaris d'algun model Tesla S ja han intentat hackejar seu passeig pel cablejat en el sistema de comunicacions del Model S '. Un usuari del fòrum que va pel sobrenom de "NLC" va aconseguir localitzar un nombre de ports i aprofitar les dades que flueix directament a la consola central i pantalles de navegació. Sembla que aquests "hackers" van saber que el sub-sistema va funcionar amb una versió del sistema operatiu Ubuntu, que fins resulta ser una variant de Linux.
Heck, fins i tot hi va haver algú que les hi va arreglar per eludir aquest descobriment per tal de tenir Firefox instal · lat i funcionant a la pantalla tàctil de la consola central, tot i que no sembla com si hi ha altres mesures més invasives que es faran a través del punt d'entrada de Ethernet.

Llegir més: http://www.ubergizmo.com/2014/04/tesla-model-s-propietaris-hack-propis-cotxes-descobreix-ubuntu/